Coaching

Tuntuuko siltä että kaipaat lisää työkaluja elämään, että jokin pidättelee sinua elämästä niin kuin haluaisit tai kaipaat vain tukea tielläsi ja läsänolon syventämiseen.

45€ / Tunti

De-armoring ( kokovartalohieronta)

Body Armor (engl.) tai kehopanssari syntyy epämiellyttävistä rajoittavista tai nöyryyttävistä kokemuksista elämän aikana, varsinkin lapsuudessa jolloin meillä on vähemmän keinoja ymmärtää tai puolustautua näissä tilanteissa.
Nöyryyttävä, rajoittava tai tuskallinen kokemus aiheuttaa supistumisen sekä fyysisellä (kudosten jännittyminen) että psyykkisellä tasolla. Kun nämä jännitykset lisääntyvät, ne alkavat muodostaa "panssarivöitä" kehon kudoksissa.
Näissä kehonpanssareissa varastoimme pelon, vetäytymisen ja välttelyn toimintamallia joka usein johtaa riittämättömyyden tunteeseen ja epäluonnolliseen käyttäytymiseen.
Kehonpanssari estää elämänenergian vapaana virtaamisen, vaikuttaa terveyteemme, vitaalisuuteemme ja seksuaalisuuteemme. Se luo meille stressiä ja rajoittaa meidän yhteyden korkeampaan minään ja omaan kehittymiseen ihmisenä.
Henkinen kehitys perustuu laajentumiseen ja kehonpanssari pitää meitä jatkuvassa supistumisen tilassa.
Kehonpanssareista voi päästää eroon kokonaisvaltaisella ja syvästi transformoivalla De-armoring hoidolla!

Hoidon avulla voit saavuttaa:
  • Enemmän läsnäoloa ja yhteyttä elämässäsi
  • Enemmän autenttisuutta tunteisiin, haluihin ja ilmaisuun
  • Syvemmän yhteyden seksuaaliseen elämänvoimaasi
  • Vapauden tiedostamattomista käyttäytymismalleista jotka johtuvat supistumisesta
  • Paremman kyvyn toteuttaa itseäsi ja elämäsi sellaisena kun sen haluat
  • Paremman stressinsietokyvyn
  • Lisää energiaa, vitaalisuutta ja terveyttä
  • Lisää elämäniloa!

De-armoring hoito on hierontaa ja jännittyneiden lihasten painallusta yhdistettynä asiakkaan tietoiseen hengitykseen. Hoitoa voidaan antaa puettuna tai öljyhierontana. Hoitoa voidaan tehdä pelkästään ulkoisesti tai myös sisäisesti, suu, kurkku, vagina, peräaukko (naisille), en tarjoa genitaali hoitoa miehille. Jokainen hoito alkaa keskustelulla ja sopimalla hoidon laajuudesta ja tavoitteista. 

90€ / 1,5 Tunti

Suu-hieronta

Suu- hieronta eli suu De-armoring. Apua päänsärkyyn, kireyksiin, stressiin, univaikeuksiin tai jos puret hampaita öisin. Suun alueseen liittyy myös paljon traumoja, esim hammaslääkärikäynneistä. Hyvä myös jos työnkuvaan kuuluu puhuminen tai laulaminen.

60€ / 60min

Parivalmennus

Läsnäolo harjoituskia syventämään sinun ja kumppanisi suhdetta.

90€/1,5 tunti

Alle vuorokausi sovittuun aikaan peruutetusta ajasta veloitus puolet hoidon hinnasta. Peruuttamaton aika, hoidon hinta velotaan kokonaisuudessaan.

Hintoihin sisältyy 24% alv. Priset inkl. 24% moms.                                         Y-tunnus 2822020-8