Purunpää

02.05.2017

Aurinko paistaa ja on kevään ensimmäinen todella lämmin päivä. Silloin ei kannata istua sisällä vaan pakata eväät ja hypätä autoon ja suunnata kohti uusia paikkoja. Tänään oli Purunpään vuoro.

Kun löydettiin autolle paikka Sommarvägenin risteykseen ja reput selkään niin lähdettiin Eliaksen ja Lucan (koira) kanssa liikkeelle. Käveltiin hyvää hiekkatietä pitkin kunnes tuli kaunis kallio tien toisella puolella minne oli pakko mennä katsomaan. Näky oli aivan upea, meri ja monta pientä saarta. Tuoksu lämpimältä, havumetsältä, mereltä ja aurinko lämmitti. Löydettiin kiva paikka missä pidettiin tee tauko ja koko meri oli meidän silmien edessä.

Jatkettiin tietä pitkin ja eksyttiin vähän kun etsittiin pientä polkua, mikä sitten löydettiin lopulta. Polku oli tosi pieni ja vie meidät merenrannalle Krogaruddenin kallioille. Jatkettiin takaisinpäin kaunista kivisistä merenrantaa pitkin, välillä tuli kallioita vastaan vaihtelevalla korkeudella. Saatiin vähän kiivetä jotta päästiin merenrannalta ylös Glasbergetille mikä on korkein paikka ja mahtava näköala! Tuuli vähän liikaa muuten olisi ollut todella hieno paikka luonaalle.

Meidän retki kesti n. 4 tuntia. Ensikerralla sitten kokopäivä retkelle ja pitkiä taukoja, uimapaikkoja oli valtavasti, eli odotan lämpimimpiä vesiä ;)

Purunpää on todella kaunis paikka, suosittelen!